Домашня » Книги » Подарунок книги! Будьте ощадливими, як краще жити з меншим оглядом книг

Подарунок книги! Будьте ощадливими, як краще жити з меншим оглядом книг

Нова книга Будьте бережливими: як краще жити з меншими від Pia Catton та Califia Suntree - це зібрання корисних порад, історій та рецептів всього - від ремонту лампах на барахолках до проведення низькобюджетного висококласного коктейлю. Певним чином рада, запропонована в цій книзі, нагадує мені про ще одну книгу, яку я люблю, Маленькі хітени: важкі часи та високий настрій на фермі Айови під час великої депресії. Для цього малюка депресії, ощадливість була просто так, як це було зроблено, без суєти чи рукостискань; Будь бережливим має такий же тон - "Це абсолютно прийнятний спосіб прожити своє життя, і вибачень не потрібно". Ощадливість полягає не в тому, щоб сидіти в темряві будинку, одягаючи кожний у вас светр, самовдоволений знанням того, скільки дорогих гаджетів ви не купуєте. Бути бережливим - це жити своїм життям осмислено і продумано, дивлячись на все, що купуєш і використовуєш, і робиш це вартим витрат. А максимум депресії «використовувати його, зношувати, робити це чи робити без» практично міг би бути заголовками глав цієї книги!

В Будь бережливим, Особливо мені сподобався розділ про їжу та приготування їжі. Це сфера, з якою я маю серйозні проблеми, здебільшого тому, що я жахливий кухар і підходжу до всіх рецептів як до хімічних формул, які потрібно робити точно, або кухня вибухне. Дурниці, кажуть автори! Кожен кухонний корм має багаторазове використання, і якщо ви зараз не користуєтеся ним, заморожте його або перетворіть на щось інше. Мені соромно сказати, що мені ніколи не прийшло в голову, поки я не прочитав цю книгу, що овочевий запас був зроблений кип'ятінням пучка овочів. Мені так соромно. Вони пропонують зберегти всі шматочки залишку, ці шкірку моркви, короткі центральні стебла селери, кінці кабачків і покласти їх у мішечок з галлоном на зиплок, щоб у вас були овочі, коли вам потрібно запас. Пізніше, в розділі про їжу, вони також надають ряд дуже корисних пропозицій щодо скоб, які всі скромні кулінари повинні тримати під рукою (квасоля, наприклад, отримати нагороду за все життя!) Та надають рецепти для цих скоб, щоб дати вам чудові ідеї, щоб почати вас.

Значна частина книги також зосереджена на простому житті. Хоча деякі частини здавались трохи зверху (якщо мені потрібен новий абажур, то здається, що продати його в гаражі легше і дешевше, ніж самому горяче клеїти), найбільш корисні частини книги дають вам дорожню карту до ощадливості. що ви можете застосувати до власного життя.

З усього, що заохочує книга, я думаю, що простіше життя - це найцінніший урок, який ти навчишся, читаючи цю книгу. Будь бережливим підкреслює значення планування наперед, підготовки, пошуку альтернатив. Підзаголовок - «Як краще жити з меншою мірою», і він досягає цієї мети, підтримуючи більш приземлений, менш метушливий стиль їжі, одягання, розваг та існування в сучасному світі, не поклоняючись безкрайнім вимогам культури на основі споживачів. Справа не стільки в тому, щоб робити менше, а про те, щоб сказати: "як витрачати більше на те, щоб покращити моє життя?" Часто час від часу відповідає, що це так ні зробити ваше життя кращим.

Читачі, ми маємо для вас подарунок! Видавець люб’язно надіслав додатковий примірник, тому ми його віддамо одному щасливому читачеві. Щоб кинути шапку на ринг, щоб отримати можливість отримати безкоштовну копію, будь ласка, надішліть коментар із найкращим бережливим підказом чи порадою. Ми зберемо відповіді та виберемо переможця випадковим чином з-поміж зроблених коментарів. Отримайте свої коментарі до кінця тижня! Це чудове прочитання і, без сумніву, допоможе вам покращити свій фінансовий спосіб життя!